معاونت پژوهش و فناوری

برگزاری تور فناورانه

تور فناورانه بازدید از اولین نمایشگاه خدمات کسب و کار استان هرمزگان

این تور فناورانه توسط انجمن علمی فناوری نانو با همکاری مرکز رشد دانشگاه هرمزگان و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان از تاریخ 30 آبان تا 2 آذر ماه از ساعات 9-14 و 17-21 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی بندرعباس برگزار خواهد شد.

تورهای فناورانه، برنامه بازدید هدفمند و گروهی از نمایشگاه‌های مختلف در حوزه علم و فناوری، با راهنمایی افراد متخصص در حوزه مرتبط هستند که به عنوان یکی از مؤثرترین برنامه‌ها در راستای ترویج توسعه فناوری محسوب می‌شوند.

برخی از اهداف برگزاری تورهای فناورانه:

1. آشنایی دانشجویان، اعضای هیئت‌علمی و مسئولین دانشگاهی با توانمندی‌ها و دستاوردهای کشور در حوزه‌های مختلف فناوری‌های پیشرفته و رو به جلو
  2. ایجاد و تقویت روحیه امید و خودباوری در جامعه به‌ویژه در میان نسل جوان و دانشجویان
  3. جذب مشارکت ارگان‌ها و نهادهای علمی-ترویجی در برگزاری تورهای اثرگذار و امیدبخش
  4. ایجاد بستر مناسب برای تعامل میان دانشجویان و اساتید با فناوران، صنایع و شرکت‌های فناور
  5. ایجاد انگیزه در دانشجویان برای ورود به حوزه‌های فناورانه جدید و پیشرفته
  6. ترویج و توسعه ملموس این فناوری‌ها و آشنایی با سازمان‌های سیاست‌گذار و حمایتی در حوزه مربوطه

این تور فناورانه با محوریت بازدید از اولین نمایشگاه خدمات کسب و کار استان هرمزگان توسط انجمن علمی فناوری نانو با همکاری مرکز رشد دانشگاه هرمزگان و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان از تاریخ 30 آبان تا 2 آذر ماه از ساعات 9-14 و 17-21 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی بندرعباس برگزار خواهد شد.