معاونت پژوهش و فناوری

تازه‌های نشر

چاپ کتاب رابطه‌ درمانی اجتماعی- هیجانی

کتاب رابطه‌درمانی اجتماعی- هیجانی 335امین اثر منتشره انتشارات دانشگاه هرمزگان می‌باشد.

کتاب رابطه درمانی اجتماعی- هیجانی تالیف کارمن نادسون-مارتین، ملیسا ای ولز، سارا کی سامان  ترجمه دکتر موسی جاودان، دکتر هادی سلیمی (اعضای هیات علمی دانشگاه هرمزگان) و خانم سپیده بشیر گنبدی در این انتشارات به چاپ رسیده است.

در این کتاب، رویکرد انتقادی- اجتماعی بافتاری مطرح شده در جهت زوج درمانی، به صورت نمونه‌ای از درمان‌های پیشرفته مبتنی بر روش‌های خانواده درمانی، فنون آن و همچنین سیاست‌های انجمن خانواده درمانی تشریح می‌شود. در کتاب حاضر، خوانندگان تمامی رشته‌ها و مدل‌های بالینی، یافته‌ها و راهبردهای کاربردی و با ارزشی را پیدا می‌کنند ه سلامتی، ایمنی وبهزیستی را برای زوج‌ها و خانواده‌هایشان در سرتاسر بافت‌ها و محیط‌های گوناگون به ارمغان می‌اورد.