مجتمع آموزش عالی میناب

EnAr

همزمان با بزرگداشت روز معلم

تجلیل از استاد دکتر وثوقی شهواری

بزرگداشت روز معلم و تجلیل از استاد خیر دانشگاه صنعتی شریف آقای دکتر وثوقی شهواری در مجتمع آموزش عالی میناب

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی میناب، روز 12 اردیبهشت در سالروز شهادت استاد آیت‌الله مرتضی مطهری، با هدف بزرگداشت روز معلم و تجلیل از استاد خیر دانشگاه صنعتی شریف آقای دکتر وثوقی شهواری مراسمی با حضور این استاد گرانقدر، امام جمعه شهرستان میناب، رییس دانشگاه هرمزگان آقای دکتر صادقی، رییس مجتمع آموزش عالی میناب آقای دکتر مرادی، شیخ علی ماهیگیر امام جمعه برادران اهل سنت روستای گهردو سواحل مکران‌، اعضای هیات رییسه دانشگاه هرمزگان آقایان دکتر باران‌‌زاده و دکتر ظهیری‌نیا، همچنین حامیان، اعضای هیات علمی، همکاران و دانشجویان در مجتمع آموزش عالی میناب برگزار شد.در این مراسم ضمن تاکید بر مقام معنوی معلم از تلاش‌های این چهره شهیر استان قدرانی گردید.

رییس مجتمع آموزش عالی میناب در سخنانی گفت: " آقای دکتر وثوقی از خیرین و حامیان همیشگی مجتمع آموزش عالی میناب بوده و هستند، ایشان به تازگی باغی را که در واقع ارث پدری ایشان بوده  وقف مجتمع کرده است. این امری دری را در انجام امور خیر باز کرد که می‌تواند الگوی دیگر خیرین قرار گیرد." دکتر مرادی همچنین افزود " با تلاش خیرین، حامیان و هیات رییسه دانشگاه هرمزگان زیرساخت‌ها از جمله ساختمان خوابگاه‌ها تکمیل خواهد شد و همچنین بودجه‌‌ای برای آزمایشگاه‌های پژوهشی این مرکز اختصاص یافته است."

در ادامه آقای حجت‌الاسلام محسن ابراهیمی، امام جمعه میناب بر اهمیت عمل پسندیده وقف جهت خشنودی پروردگار  و کوشش در راه علم تاکید کرد و گفت: "آقای استاد دکتر وثوقی سنت حسنه‌ای را پایه گذاشت که تا روز قیامت هر نیکوکار دیگری در همین مسیر گام بردارد وی در ثواب آن سهیم خواهد بود."

در این مراسم آقای شیخ علی ماهیگیر هم بر اهمیت عمل صالح وقف تاکید کرد و تلاش‌های آقای دکتر وثوقی را ستود.

آقای دکتر صادقی رییس دانشگاه هرمزگان نیز در صحبت‌هایی ضمن تبریک روز معلم و تشکر از عمل نیک آقای دکتر وثوقی، به جایگاه برتر دانشگاه هرمزگان در بین مراکز آموزش عالی کشور اشاره داشت. او بیان کرد: " انسان‌های کمی پیدا می‌شوند که با هدف نهایی افزودن بر ثروت عمومی اینچنین عمل کنند و در این ارتباط آقای دکتر وثوقی خود یک کانسپت است." رییس دانشگاه هرمزگان در ادامه به رسالت و ماموریت نهایی دانشگاه‌ها پرداخت که در واقع ساختن شهروندان خوب است.

در ادامه مراسم، آقای دکتر وثوقی به بیان خاطرات خود از باغ اهداییش پرداخت. این خیر و استاد دانشگاه صنعتی شریف بیان داشت که ایده استفاده از این باغ به عنوان مکانی برای پژوهش و علم به ذهنش خطور کرده و در همان زمان تصمیم گرفته این باغ را وقف علم و دانشگاه کند.

از دیگر سخنرانان این مراسم آقای رضایی، رییس بیناد حکمت و فرهنگ میناب و همچنین آقای بهرامی از کشاورزان موفق منطقه بودند.