مجتمع آموزش عالی میناب

EnAr

نشست مشترک دانشگاه هرمزگان با معاونت امور زنان ریاست جمهوری

با ابتکار و پیگیری مستمر اداره همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه برگزار گردید: نشست مشترک دانشگاه هرمزگان با معاونت امور زنان ریاست جمهوری و وزارت امور خارجه به منظور شروع همکاری با اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند (آیورا) بویژه در قالب کارگروه توانمندسازی اقتصادی زنان

در راستای تحقق یکی از اهداف راهبردی دانشگاه در زمینه توسعه دیپلماسی علمی و با توجه به تاکیدات ریاست محترم دانشگاه و پیرو جلسات متعدد با اداره کل همکاری‌های اقتصادی چندجانبه و بین‌المللی وزارت امور خارجه و اهمیت استفاده از ظرفیت‌های عرصه بین­الملل بویژه سازمان‌ها و اتحادیه‌های منطقه‌ای مانند اکو، آیورا و  D8، جلسه‌ای با حضور دکتر عباس مرادی عضو هیات رئیسه دانشگاه و رئیس مجتمع آموزش عالی میناب، دکتر وحید مکی‌زاده و دکتر مژگان ضرغامی‌فرد اعضاء هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه با دکتر خدیجه کریمی مدیرکل امور بین‌الملل معاونت امور زنان و خانواده و رئیس کنونی کارگروه توانمندسازی اقتصادی زنان آیورا و آقای بهزاد آذرساء نماینده وزارت امور خارجه در امور آیورا در محل دفتر معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار گردید‌.

در این جلسه بر تمرکز همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف بویژه حوزه توانمندسازی زنان کشورهای عضو آیورا و پتانسیل زیاد دانشگاه هرمزگان در توسعه اینگونه همکاری‌ها تاکید و پیشنهادات علمی و عملی از طرف دانشگاه ارائه گردید. لازم به توضیح است که اتحادیه آیورا شامل ۲۳ کشور حاشیه اقیانوس هند می‌باشد که ایران، امارات، عمان، هند، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی سنگاپور، استرالیا، آفریقای جنوبی و .. از اعضا مهم آن می‌باشند. در این جلسه، آمادگی دانشگاه هرمزگان برای میزبانی از مدیرکل آیورا به هنگام حضور در ایران اعلام گردید.

بازدید امروز: 3    بازدید کل: 2096