معاونت دانشجویی

قابل توجه دانشجویان عزیز شاهد و ایثارگر

قابل توجه دانشجویان عزیز شاهد و ایثارگر:

شرایط و چگونگی ثبت تقاضای نقل و انتقال به شرح ذیل می باشد.

سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از روز چهارشنبه مورخ 1401/3/18 لغایت 1401/4/20 جهت ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر واجد شرایط متقاضی انتقال و میهمانی برای مقطع کارشناسی ورودی های سال 1400 و ماقبل فعال می باشد.

• دانشجویانی که سال گذشته حکم میهمانی و حکم مشروط داشته اند چنانچه شرط لازم را اخذ و حکم آنان به اتمام رسیده باشد لازم است در سامانه ثبت نام و حتماً شرایط و وضعیت تحصیلی خود را درج نمایند.
  • دانشجویان دارای حکم میهمانی دائم در سنوات گذشته و دانشجویان دارای پذیرش با سوابق تحصیلی مجاز به ثبت درخواست در سامانه نمی باشند.
  • رسیدگی به تقاضای دانشجویان به ترتیب اولویت ذیل انجام می پذیرد.
  • فرزند اناث شهید
  • فرزند ذکور شهید
  • جانباز 50% و بالاتر و آزاده
  • همسر شهید
  • جانباز 25% الی 49%
  • همسر جانباز 50% و بالاتر و آزاده
  • فرزند اناث جانباز50% و بالاتر و آزاده
  • فرزند ذکور جانباز 50% و بالاتر و آزاده
  • همسر جانباز 25% الی 49%
  • فرزند اناث جانباز 25% الی 49%
  • فرزند ذکور جانباز 25% الی 49%
  • دانشجویان متقاضی انتقال و یا مهمانی می توانند با مراجعه به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان (portal.saorg.ir) نسبت به ثبت درخواست و دریافت کد رهگیری اقدام و نتیجه بررسی را در زمان مقرر از طریق همان سایت مشاهده نمایند.