معاونت دانشجویی

پیام نوروزی ریاست محترم دانشگاه هرمزگان

به نام خالق هستی

یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر الیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال

نوروز نمادی از فرهنگ غنی سرزمین عزیزمان ایران است که از نیاکان پاک سرشتمان به یادگار مانده و نماد نو شدن و نو اندیشیدن و تفکر در قدرت بیکران پروردگار یکتاست. نیکوست که از این دگرگونی زیبای طبیعت، نوآوری در عرصه علم و فناوری را عاریه گیریم و طرحی نو در اندازیم. دانشگاه هرمزگان در حالی وارد قرن پانزدهم خورشیدی می شود که دوره جدیدی از توسعه و تحول را آغاز نموده است. موفقیت در این مسیر دشوار مستلزم همراهی همه دانشگاهیان و دانشجویان عزیز می باشد. دانشگاه هرمزگان برای تبدیل شدن به قطب علمی اقتصاد دریا پایه در تمامی زمینه های علمی اعم از علوم و فنون دریایی، علوم اقتصادی، فنی و مهندسی، علوم انسانی و علوم پایه، منابع طبیعی و کشاورزی، کلیه ظرفیت ها و مساعی خویش را به کار خواهد بست تا از طریق برقراری پیوند میان منافع اقتصادی دریا و رشته های علمی مختلف، ارتباط دانشگاه با صنایع گوناگون اعم از صنایع دریایی، گردشگری، بیمه و شیلات و علوم بین رشته ای را تقویت نماید.                                                                                                                                              اینجانب نوروز و آغاز سال 1401 خورشیدی را به همه شما دانشجویان عزیز تبریک عرض می کنم و امیدوارم به حول و قوه الهی در سال نو و قرن جدید، با تدابیر و تلاش هایی که از اواخر سال گذشته آغاز شده است، افق های تازه ای پیش روی اساتید و دانشجویان دانشگاه هرمزگان قرار گیرد تا همگی با همراهی و همفکری یکدیگر به سوی قله های موفقیت حرکت نماییم و دانشگاه را به جایگاه والایی که شایسته آن است ارتقاء دهیم.

محمد صادقی                                                                                                                                 سرپرست دانشگاه هرمزگان