معاونت دانشجویی

برگزاری اولین جلسه شورای مدیران معاونت دانشجویی

جلسه شورای مدیران

نخستین شورای مدیران مجموعه معاونت دانشجویی در سال جاری، روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۲/۶ به ریاست جناب آقای دکتر فرخی معاون دانشجویی و با حضور مدیران این معاونت برگزار گردید. در این جلسه، تمهیدات لازم برای تداوم خدمات رفاهی به دانشجویان در طول ایام امتحانات در بخش های مختلف مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید. همچنین گزارش کمیته تغذیه مطرح و پیشنهادهای اعضا مورد بحث واقع شد. در حاشیه این جلسه، سپاسنامه معاون محترم وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان خطاب به معاون دانشجویی دانشگاه هرمزگان مبنی بر تقدیر و تشکر از برگزاری اولین المپیاد فرهنگی ورزشی ورزش های ساحلی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، توسط آقای دکتر دلاوری رییس هیات ورزش های دانشگاهی استان هرمزگان، تقدیم آقای دکتر فرخی گردید.