معاونت دانشجویی

قابل توجه داوطلبان آزمون عملی رشته علوم ورزشی و رشته آموزش تربیت بدنی

ساعت برگزاری آزمون در شیفت صبح از 8 الی 12 و عصر از 13 الی 17 می­باشد.

1. همه متقاضیان موظف هستند کارت ملی، لباس و کفش مناسب سالن ورزشی، وسایل بهداشتی لازم از جمله 3 عدد ماسک سه لایه معمولی (بدون فیلتر)، 2 جفت دستکش لاتکس و محلول ضدعفونی و خودکار همراه داشته باشند.
  2. از همراه داشتن وسایل زینتی و گران قیمت خودداری کنید.
  3. همه متقاضیان موظف به رعایت فاصله 2 متری از عوامل اجرایی و سایر متقاضیان می­باشند، ضمن اینکه از رد و بدل کردن وسایل شخص با سایرین جداً خودداری کنید.
  4. اگر هزینه معاینه پزشکی و آزمون‌های سلامت و تندرستی را پرداخت نکرده اید، لازم است برای واریز فیش 650 هزار ریال و دریافت پرینت آن به سالن ورزشی مراجعه کنید.
  5. اگر اعلام آمادگی خود را برای انجام آزمون عملی در سایت سنجش انجام ندادید، علاوه بر دیگر مدارک همراه داشتن 1 قطعه عکس 4×3 ضروری است.
  6. لطفاً؛ شماره نوبت بندی را تا انتها آزمون همراه داشته باشید و در هنگام خروج به حراست تحویل دهید.
  7. براساس شماره­ای که در دست دارید، ابتدا برای دریافت کارت آزمون به سالن ورزشی مراجعه کنید.
  8. می­توانید فیلم آزمون عملی را در آدرسhttps://ssrc.ac.ir/fa/page/400مشاهده نمایید.
  9. لطفاً؛ پس از انجام آزمون، سریعاً از دانشگاه خارج شوید.