معاونت دانشجویی

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید متقاضی استفاده از خوابگاه در مقطع کارشناسی نیمسال اول 1402-1401

بسمه تعالی

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی جدید متقاضی استفاده از خوابگاه در  مقطع کارشناسی می رساند جهت ثبت نام غیر حضوری خوابگاه می بایست از روز چهارشنبه 1401/7/20 لغایت شنبه 1401/7/23 به صورت الکترنیکی از طریق سامانه نسیم به آدرس:  ( https://nasim.hormozgan.ac.ir ) اقدام نمایند.

مراحل ثبت نام اینترنتی(غیر حضوری)

1- ورود به آدرس :  https://nasim.hormozgan.ac.ir

3- پس از باز شدن منو (سیستم جامع خوابگاهی نسیم) روی گزینه انجام امور خوابگاهی کلیک شود.

4- انتخاب منوی ثبت نام ورودی جدید

5-  تکمیل فرم اطلاعات دانشجو ، فرم قوانین و مقررات خوابگاهی

6- اسکن مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی:

-  عکس 3*4 با حجم کمتر از 50 کیلو بایت

-  صفحه اول شناسنامه

-  صفحه دوم شناسنامه (ویژه متأهلین)

-  کارت ملی (پشت و رو )

-  گواهی سازمان مربوطه ویژه دانشجویان مددجو (کمیته امداد وبهزیستی) ، شاهد وایثارگر ، بیماران خاص

7- بارگذاری فرم خویشاوندان (مخصوص دانشجویان دختر خوابگاهی که  بخواهند، به منازل خویشاوندان خود تردد نمایند)

8- ثبت درخواست خوابگاه

الف ) دانشجویان محترم حتماً در این مرحله از ثبت نام باید گزینه بله را علامت بزنند ، در غیر اینصورت اطلاعات آنها در سیستم خوابگاهی ثبت نمی گردد.

*بارگذاری تصویر تزریق دز یادآور واکسن کرونا (دز چهارم) در سامانه نسیم  خوابگاهی الزامی می باشد.

• دانشجویان گرامی پس از پایان مراحل ثبت نام، کد رهگیری را پرینت و تا اطلاع رسانی بعدی در صورت لزوم به اداره خوابگاه ارائه نمایند.
  • 9-دانشجویان ورودی جدید متقاضی خوابگاه لازم است بعد از ثبت نام حضوری، جهت تشکیل پرونده رفاهی به سایت صندوق رفاه دانشجویان به آدرس http://bp.swf.ir مراجعه نمایند.
  • 10- زمان ثبت نام حضوری و اسکان در خوابگاه:
  • خواهران: 1401/7/24 لغایت 1401/7/27
  • برادران:   1401/7/30 لغایت 1401/8/2

* نحوه تماس با اداره خوابگاههای دانشجویی

در صورت بروز هرگونه مشکل در نحوه ثبت نام اینترنتی خوابگاه با شماره های ذیل تماس بگیرید:

-خواهران: خانم سالاری 09175475825

- برادران: آقای یاری  09038133219

نحوه ورود به پورتال دانشجویی  ویژه دانشجویان بدون پرونده  در سایت صندوق رفاه

- صرفاً با استفاده از مرورگر فایر فاکس و از طریق رایانه شخصی به سایت صندوق رفاه به آدرس:www.swf.ir مراجعه نموده و سپس با انتخاب پورتال دانشجویی  (bp.swf.ir) وارد صفحه پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان شوید.

1- انتخاب دکمه ثبت نام دانشجوی جدید

2- وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد و انتخاب دکمه جستجو

3- وارد کردن تابعیت ، محل صدور، مرکز آموزشی ، رشته تحصیلی ، نوع دوره، مقطع، سال ورود، نیمسال  ورود،شماره دانشجویی ، تلفن ثابت و همراه (که همراه باید بنام شخص دانشجو باشد) و دریافت کد صحت سنجی در گوشی همراه به صورت پیامک وانتخاب  ذخیره

* دانشجو لازم است جهت تایید نهایی  اطلاعات ذخیره شده به اداره رفاه دانشجویی دانشگاه مراجعه نماید.

* در صورت بروز هرگونه مشکل در نحوه تشکیل پرونده در پورتال دانشجویی و یا راهنمایی بیشتر (درخواست وام  ، پرداخت شهریه خوابگاه )با شماره های ذیل تماس بگیرید:

- اداره رفاه دانشجویی:  07633711046

- اداره خوابگاه های دانشجویی:  07633714045

"راهنمای پرداخت از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان (سامانه فاز 2)"

ابتدا وارد سایت پرداخت اینترنتی صندوق به آدرس Http://bp.swf.ir شوید.

• ورود به سامانه پورتال فاز 2

نحوه ورود به سامانه پورتال فاز 2:

• پس از ورود به پورتال ، نام کاربری وکلمه عبور را که شماره ملی با اعمال خط تیره می باشد وارد نمائید .

توجه :(چنانچه کلمه عبور شناخته نشد ، با اداره خوابگاه دانشگاه تماس گرفته تا رمز عبور به روز رسانی گردد)

• پس از ورود به صفحه پورتال ،رمز عبورخود را تغییر دهید تا بتوانید قسمت های مختلف را رویت نمایئد .
  • در صفحه «خلاصه وضعیت» امکان دیدن میزان بدهی در مقاطع تحصیلی وجود دارد چنانچه قصد پرداخت هر کدام از موارد ذیل را دارید بایستی گزینه پرداخت مربوطه را انتخاب نمائید :

- پرداخت اقساط

- پرداخت خوابگاه

• پس از انتخاب آیتم مورد نظر درگاه بانک را انتخاب نموده واقدام به پرداخت نمائید .
  • در این قسمت دانشجو و یا دانش آموخته با استفاده از کارت ورمز دوم می تواند به پرداخت اینترنتی اقدام نماید .

لازم به ذکر است  دانشجو باید جهت ثبت پرداختی خوابگاه  در سامانه نسیم  به اداره خوابگاه مراجعه و یا تصویر پرداختی را به شماره های ذیل از طریق واتساپ ارسال  نماید:

- خواهران:خانم سالاری 09175475825

- برادران:آقای یاری  09038133219