دانشکده فنی و مهندسی

جشن فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان گروه مهندسی برق و کامپیوتر

جشن فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان گروه مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه هرمزگان با هدف ایجاد فضایی به یادماندنی و با حضور دانش‌آموختگان، استادان و جمعی از خانواده محترم دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم که به کوشش انجمن‌های علمی برق و کامپیوتر در روز یکشنبه 2 خرداد ماه ۱۴۰۱ به صورت حضوری در سالن فرهنگ برگزار شد، دکتر عباس حریفی، ریاست محترم دانشکده فنی و مهندسی، دکتر سید حسن دریانورد مدیر گروه مهندسی برق و کامپیوتر و جمعی از اساتید و اعضای هیأت‌علمی دانشگاه حضور داشتند. طی این مراسم باشکوه جشن فارغ التحصیلی حدود 80 نفر از دانش آموختگان رشته‌های مهندسی برق و کامپیوتر ورودی سال‌های 96 و 97 و با حضور خانواده‌های دانش آموختگان برگزار شد.

در این مراسم دکتر حریفی ریاست دانشکده فنی و مهندسی در آغاز، با تبریک برگزاری این رویداد و ابراز خرسندی از حضور در جمع دانش‌آموختگان، گفت: امروز با همکاری و راهنمایی اساتید و تلاش و پشتکار شما در فضایی افتخارآفرین گردهم آمده و می‌توانیم به فکر برنامه‌ریزی‌های جدیدتر و پررنگ‌تر برای آینده این دانشگاه جوان باشیم.

دکتر دریانورد نیز ضمن آرزوی موفقیت برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه از تلاش‌های خالصانه دبیران انجمن‌های علمی کامپیوتر و برق، سرکار خانم یاسمن رضایی و آقای مهدی شریفی برای برگزاری این رویداد تشکر نمودند.

سرکار خانم یاسمن رضایی دبیر انجمن علمی و مسئول برگزاری این مراسم نیز با بیان اینکه در زندگی هر فردی دوران دانشجویی و  فارغ التحصیلی یکی از جذاب ترین و خاطره انگیزترین رویدادهاست، از دانشجویان خواست این دوران را برای همیشه در ذهن خود به ثبت برسانند و دیگران را نیز در این شادی شریک کنند.

در پایان این مراسم نیز ضمن ثبت تصاویر ماندگار به فارغ التحصیلان لوح یادبود و هدایایی اهداء گردید.

تصاویر جشن فارغ‌التحصیلی