دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

EnAr

نکات قابل توجه در ثبت نام

موارد قابل توجه در ثبت نام اصلی نیم‌سال دوم 1402-1401

موارد قابل توجه در ثبت نام اصلی نیم‌سال دوم 1402-1401 قابل توجه دانشجویان، کارشناسان آموزشی، مدیران گروه، استادان راهنما

موارد قابل توجه در ثبت نام اصلی نیم‌سال دوم 1402-1401

قابل توجه دانشجویان، کارشناسان آموزشی، مدیران گروه، استادان راهنما

پیش از آغاز انتخاب واحد:

ثبت و پیگیری درخواست‌های مربوط به نیم‌سال پیشین در سامانه گلستان مانند درخواست مرخصی تحصیلی و ... از طرف دانشجویان

انتخاب واحد اصلی فقط در روزهای تعیین و اعلام شده طبق تقویم آموزشی امکان‌پذیر است.

ثبت نام اصلی:

دانشجویانی که در ثبت نام مقدماتی شرکت نکرده‌اند، فقط می‌توانند در آخرین روز بازه ثبت نام اصلی، انتخاب واحد نمایند.

دانشجویانی که در بازه ثبت نام مقدماتی دسترسی آنان به سامانه گلستان مسدود بوده است طبق اطلاعیه‌های پیشین، موظف بوده‌اند درخواست کتبی انتخاب دروس خود را در مهلت ثبت نام مقدماتی پس از تایید استاد راهنما به آموزش دانشکده تحویل داده باشند. آموزش دانشکده در آغاز ساعت کاری اولین روز ثبت نام اصلی، دسترسی برای انتخاب واحد این دانشجویان در سامانه گلستان ایجاد می‌نماید.

فرم جدید «ادعانامه نیم‌سال آخر برای دانش‌آموختگی» در وب‌گاه مدیریت امور آموزشی قسمت "فرم‌های آموزشی"

تداخل ساعت امتحان فقط برای دانشجویان نیم‌سال آخر در صورت تایید ضرورت از طرف مدیر گروه بلامانع است.

درخواست ثبت درس معرفی به استاد:

ارسال درخواست مشکلات از سوی دانشجو به مدیر گروه و اخذ تایید ایشان >>> کارشناس دانشکده گزینه اخذ درس با وضع خاص را در سامانه گلستان ایجاد می‌نماید >>> سپس دانشجو موظف است شخصاً نسبت به ثبت آن درس و با ذکر اسم استاد درس در سامانه گلستان اقدام نماید.

حذف و اضافه:

دانشجو می تواند حداکثر  دو درس دیگر انتخاب یا دو درس انتخابی خود را حذف  و یا دو درس انتخابی خود را با دو درس دیگر جابجا نماید مشروط به آنکه تعداد واحد های انتخابی درس از حد مقرر تجاوز نکند.

پس از پایان حذف و اضافه، ثبت درس حتی درس معرفی به استاد، تغییر برنامه کلاسی و امتحانی و ارائه دروس جدید امکان‌پذیر نیست.

ثبت نام با تاخیر:

سقف مجاز حداکثر 14 واحد  با پرداخت جریمه دیرکرد.

افزایش سقف مجاز تا 20 واحد با دلایل زیر:

• فوت بستگان درجه یک دانشجو در بازه ثبت نام اصلی
  • بستری شدن دانشجو در بیمارستان در بازه ثبت نام اصلی
  • قرار گرفتن دانشجو در وضعیت ناشی از حوادث غیر مترقبه در بازه ثبت نام اصلی
  • انجام تسویه بدهی مالی حداکثر در بازه ثبت نام با تاخیر
  • موافقت کمیسیون موارد خاص با تمدید فرصت تحصیلی دانشجو پس از ثبت نام اصلی
  • موافقت با انتقالی، میهمانی و تغییر رشته دانشجو پس از ثبت نام اصلی

تذکرات:

رعایت مقررات آموزشی برای همه کاربران سامانه گلستان (اعم از دانشجو و غیر دانشجو) الزامی است. اطلاع نداشتن از ضوابط آموزشی و یا انجام اقدام مغایر با مقررات آموزشی در سامانه گلستان حتی اگر قابل ثبت باشد؛ حقی را برای رعایت ننمودن مقررات ایجاد نمی‌کند. دانشجویان برای اطمینان از آشنائی دقیق با مدیر گروه و استاد راهنما هماهنگی لازم انجام دهند.