توصیه‌های حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعبادی‌زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان به دانشگاهیان

دانشگاه هرمزگان شنبه 5 خرداماه در مراسم یادبود شهید جمهور، میزبان حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و جمعی از دانشگاهیان استان هرمزگان بود. در این مراسم نماینده ولی فقیه استان، شهادت جانگداز رئیس جمهور عزیز و محبوب دل ملت، خادم الرضا (ع) و همراهان شهیدش به ویژه آیت الله آل هاشم نماینده محترم ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، آقای دکتر امیر عبدالهیان وزیر محترم امور خارجه و استاندار محترم آذربایجان شرقی آقای دکتر مالک رحمتی به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عج) و نایب عظیم الشأنش رهبر فرزانه انقلاب امام خامنه‌ای و همچنین به پیشگاه ملت قدرشناس ایران که منزلت خادمان خود را می‌دانند، تسلیت عرض نمودند.
ایشان در بیانات خود با اشاره به لزوم ایفای نقش نخبگان و دانشگاهیان در مسائل جامعه و آینده نظام جمهوری اسلامی، توصیه‌ها و مأموریت‌هایی را به شرح ذیل به جامعه دانشگاهی ابلاغ نمودند:
1. مراقب راهزنان فکر و عقاید جامعه باشیم که نسل جوان آسیب نبیند.
2. تلاش شود از حوزه نظر به حوزه عمل حرکت بکنیم و علوم را در راستای حل مسائل و آینده نگری به کار گیریم.
3. در مأموریت‌ها و اهداف، جامعه دانشگاهی بسیج شده و حرکت جهادی را شروع کنیم.
4. تجدید میثاق نخبگان با آرمان‌های امامین انقلاب و مطالبه‌گری عالمانه از سوی جامعه دانشگاهی باید صورت بپذیرد.
5. در تحقق اهداف بیانیه گام دوم و در جامعه‌سازی پیشگام باشیم.