برگزاری کارگاه آموزشی کاربردهای نرم‌افزار odv در علوم اقیانوسی

ارگاه آموزشی کاربردهای نرم‌افزار odv در علوم اقیانوسی

توسط انجمن علمی اقیانوس‌شناسی دانشکده

علوم و فنون دریایی دانشگاه هرمزگان برگزار می‌شود

نرم افزار Ocean Data View (ODV) یک ابزار قدرتمند برای تجزیه و تحلیل داده‌های اقیانوسی و دریایی است. این نرم افزار یک بسته نرم افزاری رایگان برای کاوش و نمایش گرافیکی داده‌های اقیانوسی، داده‌های سری زمانی و داده‌های وابسته به مسیر و ترتیبی است‌. نرم‌افزار ODV قابلیت نصب بر روی سیستم عامل‌های Windows، Mac Os، UNIX و Linux را دارد. این نرم‌افزار توانایی ترسیم داده‌ها به صورت نمودارهایی همچون Scatter , Section ، Station و Surface را دارد که به فرمت‌های مختلفی می‌توان از آن‌ها خروجی گرفت. کاربران برای استفاده از این نرم افزار نیاز به داشتن تجربه برنامه نویسی ندارند. گفتنی است سالانه پژوهش‌های مختلفی در حوزه علوم زیستی و غیرزیستی دریایی و اقیانوسی با استفاده از این نرم‌افزار در مجلات بین المللی معتبر منتشر می‌شود. با توجه به قابلیت‌های ذکرشده در خصوص این نرم‌افزار و همچنین ارتقا دانش و مهارت‌های نرم‌افزاری دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه، کارگاه آموزشی کاربردهای odv در علوم اقیانوسی توسط انجمن علمی اقیانوس‌شناسی دانشکده علوم و فنون دریایی با مدرسی دانشجوی دکتری فیزیک دریا دانشگاه هرمزگان، خانم شکیلا لشکری، در روز یکشنبه 27 آذر ماه از ساعت 12 الی 14 در سالن کنفرانس ابن سینا برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام می‌توانند با شماره 09172444087 تماس حاصل فرمایند