به مناسبت روز دانشجو

هفتاد سال از روزی که مبدأ نامگذاری برای روز دانشجو بوده است گذشته است و حوادث گوناگونی در فضای سیاسی و اجتماعی جهان رقم خورده است، عمری به اندازه پختگی یک دانشمند هفتاد ساله و یقینا چنین است که هر کس تاریخ این هفتاد سال را خوانده باشد و بداند مانند آن است که در تمام دوران‌های این هفتاد سال زیسته است. شانزدهم آذر به نام دانشجو نامگذاری شده است تا که یادآور شاخصه‌های چون مجاهدت، شجاعت، مطالبه‌گری و کنش‌گری دانشجویان باشد و تنها زمانی شایسته عنوان دانشجو خواهیم بود که هویت خود را آنچنان ساخته و پرداخته کرده باشیم که شأن دانشجویی و شاخصه‌های مذکور در همه هویت ما رخ بنماید. امروز جهان و مسائل آن در همه عرصه‌ها بسیار پیچیده‌تر از قبل است و طبیعتاً در چنین فضایی هوشمندی و بصیرتی مضاعف نسبت به گذشته لازم است تا اینکه بتوان به عنوان یک دانشجو از میان مسائل سربلند و پر توفیق بر خیریم. این روز را به افتخار همه دانشجویان، گرامی می‌داریم و از خداوند متعال توفیقات روزافزون برای همه جوانان و دانشجویان ایران عزیز را خواستاریم.