پیام معاونت فرهنگی دانشگاه هرمزگان به مناسبت هفته قرآن و عترت

انس با قرآن و اهل بیت نسخه‌ای برای تمام اعصار و آحاد بشر است. بشر با اوج پیشرفت‌های علمی خود نه تنها نتوانسته است جهانی را بسازد که در آن عدالت به معنای واقعی حاکم باشد بلکه روز به روز شاهد ظلم ها و جنایت‌های بشر علیه بشر هستیم و عجیب‌تر آنکه، آنان که پیشرفت‌های علمی خود را طبق سنجه‌های موجود بشری بیشتر میدانند، بیشتر هم ظلم و جنایت می‌کنند. اما نسخه قرآن واطیعوا الله والرسول لعلکم ترحمون است، وسارعوا الی مغفرة من ربکم است، ینفقون فی السراء والضراء است والکاظمین الغیظ و العافین عن الناس است... گرامیداشت هفته قرآن و عترت ، ذکری است برای آنکه ما به این انوار قدسی چنگ بزنیم. نه پاسداشت قرآن توسط ما، ذره‌ای به قرآن می‌افزاید و نه مهجوریت قرآن در این روزها ذره‌ای از آن توانسته است که کم کند ، بلکه این ما هستیم که با چنگ زدن به انوار قدسی قرآن رشد می‌یابیم و یا با بی توجهی به این انوار الهی از پیشرفت حقیقی باز می‌مانیم. خدایا! بر محمّد و آلش درود فرست و به واسطۀ قرآن، سنگینی گناهان را از دوش ما فرود آر؛ و زیبایی اخلاق نیکان را به ما عنایت فرما؛ و ما را پیرو آثار کسانی قرار ده که همۀ ساعات شب و تمام روز را، به وسیلۀ قرآن به بندگی برخاستند تا جایی که ما را به پاک‌کنندگی آن، از هر آلودگی پاک کنی(صحیفه سجادیه دعای ۴۲).

کانون_قرآن_و_عترت

هفته_قرآن_و_عترت