مسابقہ‌

عید_اهل_آسمان

نیاز به شناخت اهل‌بیت علیهم‌السلام

به شناخت معصومان نیاز داریم؛ چون نیاز به رهبر و الگو امری ذاتی برای آدمی است؛ ارزش و شأن انسان تا آنجاست که خداوند برای هدایت او به کمتر از معصوم سفارش نمی‌‌کند.  هرکس خود را به کمتر از معصوم بسپارد، در حق خود جفا و خیانت بزرگی می کند. پس به شناخت معصوم نیاز داریم؛ چون کمتر از آن، خیانت به خویشتن است.  به شناخت معصوم نیاز داریم؛ چون نمی‌خواهیم و نباید عمر خود را تلف کنیم و از سر درگمی و بحران بیزاریم.  بدون شناخت #اهلبیت علیهم السلام نمی‌توانیم میان خود و آنها ارتباطی واقعی برقرار کنیم و بدون برقراری یک ارتباط درست، هرگز نمی توان راه راست و رسیدن به خوشبختی را درک کرد.  کسانی که #اهلبیت علیهم السلام را الگوی خود قرار ندهند، در پیدا کردن الگو و روش زندگی به بحران ها و آشفتگی‌های بسیار دچار می شوند و هنگامی به خود می آیند که می‌بینند، عمر خود را با الگوهای دروغین و واهی سپری کرده اند.  اساسی‌ترین وظیفه ما پیش از هر اقدامی، شناخت رهبران الهی و امامان هدایت و به ویژه در عصر کنونی رسیدن به، معرفت #امام_زمان عجل الله فرجه است که بدون پیوند آگاهانه و خالصانه با ایشان، وامانده و درمانده از راهیم.

محبین اهل‌بیت علیه‌السلام

هیئت دانشجویی دانشگاه هرمزگان