بیانیه بسیج دانشجویی هرمزگان در محکومیت هتک حرمت به قرآن در سوئدزاندن قرآن کریم در سوئد .

بیانیه بسیج دانشجویی هرمزگان در محکومیت هتک حرمت به قرآن در سوئد

إِنّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَ إِنّا لَهُ لَحافِظُونَ

قرآن کریم، نور حقیقت و کلام نورانی خداوند منان است که کامل‌ترین و جامع‌ترین کتاب آسمانی و سرشار از پیام‌ها و آموزه‌های حقیقی  برای هدایت بشر در مسیر صحیح زندگی و سعادت در هر زمان و هر مکانی است و روز بروز دل‌های بیشتری را به معنویت، اخلاق و توحید نزدیک می‌کند.  بدون شک حکومت‌ها و جریاناتی که پشت پرده اهانت افراد پست و حقیر به ساحت نورانی قرآن کریم هستند و به آنها اجازه چنین اعمالی را می‌دهند نه تنها در دیدگاه مسلمانان بلکه از نظر آزادی خواهان و معتقدان به ادیان الهی، منفورند و البته در این جنایت شریک هستند.  ما دانشجویان دانشگاه‌های استان هرمزگان به دولتمردان سوئد هشدار می‌دهیم که ادامه این جنایت های عقیدتی جز ایجاد بذر نفرت و کینه، نتیجه‌ای نداشته و باید افراط گرایان را از انجام این اعمال باز دارند. از ملت‌ها و اندیشمندان آزاده جهان خواستار اعلام موضع در این جنگ عقیدتی و دینی و فشار بر دولت سوئد برای توقف چنین اقدامات موهنی هستیم. اهانت به کتاب آسمانی نزدیک به دو میلیارد مسلمان آن هم در روز عید بزرگ قربان، دعوت آشکار به دشمنی، خشونت و فتنه افکنی در کشوری که ادعای حقوق بشری آن گوش فلک را پر کرده، پوچ بودن این ادعاهای غربی را به نمایش گذاشته است.

بدین جهت هسته بین الملل بسیج دانشجویی استان هرمزگان به عنوان نهادی اسلامی در پیشبرد انقلاب اسلامی و صدای مسلمین جهان، مراتب نفرت و انزجار خود را از این جنایت شیطانی، ضد الهی و ضد بشری اعلام و آن را شدیدا محکوم می‌نماید. و از وزارت امورخارجه و قوه قضاییه خواستار پیگیری رسمی بین المللی برای وضع قانون ممنوعیت اهانت به مقدسات ادیان الهی و مجازات عاملان این جنایت هستیم.