بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه هرمزگان در محکومیت هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد .

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه هرمزگان

در محکومیت هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ ﴿ سوره الصف آیه۸﴾

مى‏ خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال آنكه خدا، گر چه كافران را ناخوش افتد ،نور خود را كامل خواهد گردانيد. جهان باری دیگر شاهد اقدام رذیلانه و شنیعانه افرادی فرومایه در سوزاندن کلام وحی بود، جنایتی که موجب جریحه‌دار شدن احساسات جامعه میلیاردی مسلمانان و آزادگان در سراسر جهان شد. متأسفانه برای چندمین بار این حرکت پست و مغایر با فطرت انسانی و ضدحقوق بشری در کشور سوئد که مدعی حقوق بشر است، صورت پذیرفت. این در حالی است که انوار تابان این کتاب آسمانی که جلوه وجود و کلام پروردگار باری تعالی و موجب سعادت بشریت در تمام ادوار و اعصار است، روز به روز بیش از پیش دل های مشتاق آدمیان را به سوی حق و حقیقت جذب می‌کند. در این ایام مبارک حج ابراهیمی که دل‌های قریب به دو میلیارد مسلمان متوجه خانه وحی و بیت‌الله الحرام است و کنگره شکوهمند حج با حضور میلیون‌ها مسلمان با ندای لبیک اللهم لبیک درحال برگزاری است، بار دیگر استکبار خونخوار جهانی و صهیونیسم مکار و فتنه‌گر و گروه‌های شیطانی پیرو آنان با وقاحت و بی‌شرمی تمام توسط یکی از ایادی گمراه و گستاخ وفرومایه شان در اقدامی پست و اهانت آمیز به بهانه ارزش والای آزادی بیان،نسخه‌ای از کتاب مقدس و آسمانی دین مبین اسلام را آتش زدند. اما به راستی کدام آزادی؟ کشتن سیاه پوستان و بومیان در آمریکا، جلوگیری از ادامه تحصیل زنان محجبه در فرانسه، جداکردن والدین مسلمان از فرزندان به بهانه عدم باور به خزعبلات غربی، زندان و محکومیت هرگونه صحبت کردن از هلوکاست در غرب، هیچکدام از این ها مصداق ذبح آزادی نیست؟ آنجا غرب آزادی ندارد اما برای اهانت به مقدسات و اسلام ستیزی از برچسب آزادی استفاده می کنند؟ ما دانشجویان انجمن اسلامی مستقل دانشگاه هرمزگان، ضمن عرض تسلیت این اهانت بزرگ، خدمت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، این اقدام غیر انسانی را شدیداً محکوم کرده و موارد زیر را از قوای سه‌گانه پیگیری خواهیم کرد: از مراجع قضایی کشور خواستار پیگیری حقوقی و جرم انگاری این اهانت در عرصه بین الملل هستیم. از دستگاه دیپلماسی درخواست پیگیری سریع و قاطع دیپلماتیک و تشکیل اجماع کشورهای مسلمان جهان، در جهت محکومیت وسیع اهانت به قرآن کریم داریم. همچنین از ریاست محترم جمهور و وزارت خارجه می خواهیم که تا اطلاع ثانوی از استقرار سفیر جدید ایران اسلامی در کشور سوئد تا عذرخواهی رسمی دولت سوئد امتناع ورزند. در نهایت از مسلمانان سراسر جهان، ملل آزاده و یکتاپرست و حاکمان ملل اسلامی می‌خواهیم که کمپین تحریم کشور سوئد را به جد پیگیری کرده تا دیگر جرأت اهانت و جنایت علیه مسلمین را نداشته باشند. (انا نحن نزلنا الذکر وانا له لحافظون) «بی تردید ما این قرآن را به تدریج نازل کرده‌ایم و قطعا نگهبان آن خواهیم بود».( حجر،۹) والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته.

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل

@mostaghelhu