معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات
EnAr ورود 0

پیام تبریک معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان به مناسبت فرا رسیدن روز دختر:

از کرامت حضرت فاطمه معصومه (س) تا مظلومیت دختران میناب: روایت استقامت و عزت

دکتر کریمی- معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان ضمن محکومیت جنایت ددمنشانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار در مدرسه شجره طیبه میناب و ابراز همدردی با خانواده‌های شهدای دانش‌آموز، فرا رسیدن اول ذی‌القعده و سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) را به تمام دختران ایران اسلامی تبریک گفت و تأکید کرد: «دختران ایران، وارثان کرامت فاطمی و ادامه‌دهنده راه شهدایی همچون فرشتگان میناب هستند و هیچ توحشی چراغ علم، ایمان و غیرت را در این سرزمین خاموش نخواهد کرد.»

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

در نخستین روز از ماه ذی‌القعده، ماه حرام و ماه امید، طلوع مبارک نجم‌الهدی، حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله علیها)، بار دیگر کریمه‌ای دیگر از خاندان وحی را در آغوش تاریخ می‌گشاید. این روز در فرهنگ ایران اسلامی، «روز دختر» نام گرفته است تا یادآور مقام، عصمت، کرامت و تأسی آن حضرت برای تمام دختران این سرزمین باشد. دخترانی که معصومند، کریم‌اند، شعاعی از نور فاطمی و مادرشان حضرت زهرا (س).

اما امسال، این فرخنده‌سالروز، در سایه‌ای از غم و اندوه عمیق‌تر از همیشه رقم خورده است. هنوز آسمان میناب از ناله مادران و ندای «وا دخترا»ی پدران خالی نشده که مدرسه «شجره طیبه» به صحنه‌ای از جنایت ددمنشانه بدل گشت. بیش از ۱۶۰ کودک دبستانی، بیش از ۱۶۰ دختر معصوم و پسر شیرین‌لب، در اوج بی‌گناهی، هدف توحش و قساوتی شدند که ریشه در استکبار جهانی و چکمه‌های خون‌آلود رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار دارد. آری؛ این بار، نه در غزه و لبنان که در قلب وطن، در مینابِ مظلوم، دشمن بار دیگر چهره واقعی خود را نشان داد؛ چهره‌ای که برای کرامت انسانی ارزشی قائل نیست و با بمب و موشک، کتاب و مداد را نشانه می‌گیرد.

دانشگاه به عنوان سنگر علم و آگاهی، در برابر این دو رویداد هم‌زمان نمی‌تواند ساکت بماند. از یک سو، تکریم «روز دختر» و بزرگداشت بانویی که شفیعه روز جزاست و از سوی دیگر، تجلیل از مقام ۱۶۰ دختر و پسر شهید مدرسه شجره طیبه که با لباس مدرسه، دفتر و مداد، به کاروان شهدا پیوستند.

ما این جنایت را نه با کلمات که با اراده‌ای پولادین محکوم می‌کنیم. مشت‌های گره‌کرده‌مان بر سفره مقاومت، فریادی است بلند در برابر سکوت خیانت‌بار مدعیان دروغین حقوق بشر. دانشگاه، این سنگر آگاهی و عزت، در غم میناب، داغ‌دار و در کنار خانواده‌های معزز شهداست. 

و به تو ای دختر ایران زمین، ای وارث کرامت فاطمه معصومه (س) و حضرت زهرا (س)، می‌گوییم: دشمن وقتی به مدرسه‌ات حمله می‌کند، از تو می‌ترسد. از نگاه پرصلابتت، از قلمی که در دست می‌گیری، از علمی که برای ساختن فردایی سربلند می‌آموزی، از نجابتی که در سایه حجاب و عفت می‌درخشد و از ایمانی که هیچ موشکی قادر به شکستن آن نیست. تو، کریمه این سرزمینی. تو، ادامه‌دهنده راهی که با خون شهدای میناب، محکم‌تر از همیشه گشوده شده است. پس این روز دختر را نه روز جشن‌های سطحی، بلکه روز تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی، مقاومت و علم‌آموزی قرار بده. فراموش نکن که هیچ تروری، هیچ موشک و هیچ قلدر جهانی نمی‌تواند چراغ علم، ایمان و غیرت را در این خاک پاک خاموش کند.

و در پایان، روز دختر را به تمام دختران غیور، مؤمن و دانش‌پژوه ایران زمین، به ویژه دختران مظلوم و صبور میناب و نیز به ساحت مقدس کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله علیها) صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم. به امید آن روز که عدالت، جای این همه ددمنشی را بگیرد و جنایتکاران تاریخ، سیاه‌ترین صفحه را به نام خود ثبت کنند؛ صفحه‌ای که هرگز پاک نخواهد شد، مگر با خون‌های پاک شهیدانی چون فرشتگان میناب.

دکتر مجید کریمی- معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان

پایان خبر

آخرین ویرایش 30 فروردین 1405
11
بازدید امروز: 60  بازدید کل: 72
captcha