معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات
EnAr ورود 0

به همت انجمن علمی مهندسی عمران دانشگاه هرمزگان برگزار گردید:

گزارش بازدید از مرحله اجرای زیرسازی فونداسیون خوابگاه متاهلی دانشجویان دانشگاه هرمزگان

انجمن علمی عمران دانشگاه هرمزگان از مرحله زیرسازی فونداسیون خوابگاه متاهلی بازدید کرد. در این بازدید دانشجویان به همراه اساتید، مراحل اجرایی و فنی پروژه را از نزدیک مشاهده و بررسی کردند.

مدت مطالعه: 2 دقیقه

با هدف ارتقاء آگاهی و دانش فنی دانشجویان مهندسی عمران، بازدیدی از پروژه ساخت خوابگاه متاهلی دانشجویان دانشگاه هرمزگان، از سوی انجمن علمی مهندسی عمران دانشگاه هرمزگان برگزار گردید. این بازدید به بررسی و ارزیابی مرحله اجرای زیرسازی فونداسیون خوابگاه اختصاص داشت که در حال حاضر در دست اجراست.

در این بازدید جمعی از دانشجویان علاقه‌مند به مباحث اجرایی و عملیاتی پروژه‌های عمرانی، حضور داشتند. همچنین، جناب آقای دکتر فتحی مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه هرمزگان و جناب آقای دکتر روح‌الامینی استاد مشاور انجمن علمی مهندسی عمران نیز در این بازدید حضور داشتند و توضیحاتی را در خصوص روش‌های اجرایی، چالش‌ها و مراحل مختلف ساخت فونداسیون ارائه دادند.

پروژه ساخت خوابگاه متاهلی دانشجویان یکی از پروژه‌های مهم و حیاتی برای دانشگاه هرمزگان است که در راستای تأمین شرایط مناسب برای دانشجویان متاهل در حال اجرا می‌باشد. در این بازدید، دانشجویان با فرآیندهای فنی و مهندسی مرتبط با فونداسیون آشنا شدند و فرصتی برای تبادل نظر با اساتید و کارشناسان اجرایی پروژه داشتند.

این نوع بازدیدها به دانشجویان این امکان را می‌دهد که تئوری‌های آموخته شده در کلاس‌های درس را به صورت عملی در پروژه‌های بزرگ مشاهده کرده و تجربه‌های واقعی از روند اجرای پروژه‌ها کسب کنند.

پایان خبر

آخرین ویرایش 07 دی 1404
2
بازدید امروز: 15  بازدید کل: 21
captcha