معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات
EnAr ورود 0

یادداشت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان در محکومیت جنایات رژیم صهیونی علیه مردم غزه:

محکومیت محاصره و نسل‌کشی در غزه؛ جنایتی که تاریخ فراموش نخواهد کرد

با کمال تأثر، جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه، از جمله کشتار کودکان و محاصره غذایی و دارویی، مصداق بارز جنایت علیه بشریت است. معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان، ضمن محکومیت شدید این اقدامات، خواستار واکنش قاطع جامعه جهانی و بیداری وجدان‌های انسانی است.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

 «و أَنَّ امْرَأً مُسْلِماً مَاتَ مِنْ بَعْدِ هَذَا أَسَفاً مَا کَانَ بِهِ مَلُوماً بَلْ کَانَ بِهِ عِنْدِی جَدِیراً.»

اگر مرد مسلمانی پس از این رسوایی از اندوه بمیرد، نه تنها نباید ملامتش کرد بلکه مرگ را سزاوارتر است. (نهج البلاغه خطبه ۲۷)

در حالی که وجدان بشری از مشاهده فاجعه‌ی انسانی غزه به لرزه درآمده، رژیم کودک‌کش صهیونیستی با نقض گسترده‌ی اصول بنیادین حقوق بشر و تمامی موازین بین‌المللی، همچنان به کشتار بی‌رحمانه و بی‌وقفه‌ی زنان، کودکان، بیماران و سالخوردگان این سرزمین مظلوم ادامه می‌دهد.

تحمیل گرسنگی و قحطی، محروم‌سازی مردم از آب، غذا، دارو و امکانات اولیه‌ی زندگی، محاصره‌ی کامل و هدف قرار دادن غیرنظامیان بی‌دفاع، نه تنها جنایتی جنگی بلکه جنایتی علیه بشریت است؛ جنایتی که در برابر چشمان بسته‌ی مدعیان دروغین حقوق بشر و نهادهای بین‌المللی بی‌عمل، هر روز ابعاد تازه‌تری می‌گیرد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان ضمن ابراز همدردی عمیق با مردم مظلوم و مقاوم غزه و محکومیت شدید این جنایات سازمان‌یافته، از تمامی آزادی‌خواهان، نهادهای علمی، فرهنگی، حقوقی و دانشگاهیان آزاده‌ی جهان دعوت می‌نماید تا در برابر این ظلم آشکار سکوت نکرده و در دفاع از کرامت انسان، وجدان جهانی را بیدار نگاه دارند.

بدون تردید، تاریخ، این جنایات و سکوت شرم‌آور برخی دولت‌ها را فراموش نخواهد کرد و خون بی‌گناهان روزی بنیان ظلم را در هم خواهد شکست.

دکتر مجید کریمی- معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان

پایان خبر

آخرین ویرایش 02 مرداد 1404
16
بازدید امروز: 18    بازدید کل: 44
captcha