پیام تسلیت

با کمال تاسف و اندوه درگذشت دکتر پرویز نورپناه را تسلیت عرض می کنم.

با کمال تاسف و اندوه درگذشت دکتر «پرویز نورپناه» را تسلیت عرض می کنم.

جناب آقای دکتر نورپناه در سال ۱۳۷۰ و همزمان با تاسیس دانشگاه هرمزگان معاون آموزشی دانشگاه بودند و از سال ۷۳ تا ۷۶ ریاست دانشگاه هرمزگان را برعهده داشتند.

از جمله خدمات شاخص ایشان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

خرید اولین ساختمان دانشگاه که ساختمان آموزشی نامیده می شد و در حال حاضر پارک علم و فناوری استان (برج فناوری) در آن مستقر است.

خرید مجموعه ۷۲ واحدی در امیرآباد بعنوان خوابگاه دانشجویی که هم اکنون نیز خوابگاه دانشجویان دختر دانشگاه است.

ایجاد دبیرستان های پسرانه و دخترانه دانشگاه. این دبیرستان ها نقش مهمی در بالا بردن سطح آموزش و توانایی دانش‌آموزان استان برای رقابت در کنکور سراسری دارند.

ساخت مجموعه ۲۴ واحدی دانشگاه بعنوان اولین خانه های سازمانی ملکی دانشگاه،

اخذ زمین ساختمان بصیرت اخذ زمین چهار راه نخل ناخدا (استادسرا)

جالب توجه اینکه هزینه های مربوط به موارد پیش گفته از منابعی غیر از بودجه های دانشگاه تامین شده است.

ایشان بعنوان، رئیس دانشگاه هرمزگان،  رئیس دانشگاه تفرش، استاد دانشگاه امیرکبیر، معاون آموزشی و معاون عمرانی دانشگاه امیرکبیر، منشا خدمات شایانی به آموزش عالی کشور بوده اند. روحشان شاد و در آرامش ابدی.