بیانیه

بیانیه هیات رئیسه دانشگاه هرمزگان به مناسبت شهادت رئیس جمهور و هیئت همراه

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا:

از ميان مؤمنان مردانى‌ هستند كه به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا كردند، برخى از آنان به شهادت رسيدند و برخى از آنها در انتظارند و [هرگز عقيده خود را] تبديل نكردند (احزاب/۲۳).

خبر شهادت آیت‌ الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور محبوب و مردمی ایران و همراهان ایشان در سانحه سقوط بالگرد، قلب‌ ملت ایران را در بهت و اندوه فرو برد. بدون شک این ضایعه فقدانی بزرگ و جبران‌ناپذیر‌ است و داغی است که به آسانی تسلی نمی‌یابد‌.

هیئت رئیسه و جامعه دانشگاهی دانشگاه هرمزگان با اندوه فراوان، این مصیبت بزرگ را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج)، رهبر عظیم‌الشأن انقلاب، خانواده گرانقدرشان، و همه مردم شریف ایران، به ویژه جامعه دانشگاهی تسلیت می‌گوید. امیدواریم خداوند توفیق دهد تا به پشتوانه خون شهدای عزیزمان راه آنها را در سنگر علم و دانش ادامه داده و به وظایف‌ و مسئولیت‌های اجتماعی‌مان، بیش از پیش عمل کنیم.

هیات رئیسه دانشگاه هرمزگان