دوره آمادگی آزمون ترخیص کاری گمرک + آزمون آزمایشی

آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه هرمزگان در نظر دارد؛

دوره فشرده آمادگی آزمون ترخیص‌کاری گمرکی را با عناوین و شرایط ذیل برگزار نماید:

عناوین دوره­ های تخصصی، مدت دوره­ ها و هزینه­ ها:

• مبحث قانون و مقررات گمرکی 20 ساعت ( 18ساعت مجازی و 2 ساعت حضوری+ آزمون رایگان ) – هزینه دوره به ازای هر نفر 20میلیون ریال.
  • اصول طبقه‌بندی کالادرتعرفه گمرکی 12ساعت (10 ساعت مجازی و 2 ساعت حضوری + آزمون رایگان) - هزینه دوره به ازای هر نفر 12میلیون ریال
  • مقررات صادرات و واردات 12 ساعت (10 ساعت مجازی و 2 ساعت حضوری + آزمون رایگان) – هزینه دوره به ازای هر نفر 12میلیون ریال.
  • قانون و مقررات مبارزه با قاچاق کالا  8 ساعت ( 7ساعت مجازی و 1ساعت حضوری + آزمون رایگان) – هزینه دوره به ازای هر نفر 8میلیون ریال.
  • اینکوترمز و مقررات آن 8 ساعت ( 7ساعت مجازی و 1ساعت حضوری + آزمون رایگان) – هزینه دوره به ازای هر نفر 8میلیون ریال.
  • اصطلاحات گمرکی ( به زبان انگلیسی) 5 ساعت ( 4 ساعت مجازی و 1 ساعت حضوری + آزمون رایگان) – هزینه دوره به ازای هر نفر 5میلیون ریال.
  • سازمانها وکنوانسیونهای بین‌المللی گمرکی 8 ساعت (7ساعت مجازی و 1ساعت حضوری + آزمون رایگان) – هزینه دوره به ازای هر نفر 8میلیون ریال.
  • قانون مناطق آزاد و ویژه 8 ساعت (7ساعت مجازی و 1ساعت حضوری + آزمون رایگان) – هزینه دوره به ازای هر نفر 8میلیون ریال.

تاریخ ­های برگزاری:

شروع دوره از 1 آبان تا 9 آذرماه 1402

برگزاری آزمون آزمایشی 10 آذرماه 1402

برگزاری جلسات رفع اشکال از 11 تا 15 آذرماه

روزها و ساعات برگزاری:

کلاس­های مجازی: شنبه ، یکشنبه ، چهارشنبه و پنجشنبه از 17 تا 20 - کلاس­های حضوری: دوشنبه ها 18 تا 22