دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری

به همت کانون بانوان دانشگاه هرمزگان

برگزاری جلسه هم اندیشی کانون بانوان و جشن میلاد پبامبر(ص) دانشگاه هرمزگان

مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان هدف از این جلسه بررسی نقش بانوان در دانشگاه عنوان کرد و گفت: ما باید در دانشگاه یک نگاه ویژه به حضور و بنیان خانواده داشته باشیم زیرا بحث خانواده است و مادران محور خانواده هستند، آنها علاوه برشاغل بودن سه شغل همسری، مادری و مدیریت منزل و مشارکت اجتماعی را عهده دارند.

وی گفت: اگر به کانون خانواده توجه می‌کنیم باید برای بحث خانواده و جایگاه مادر در خانواده و نقش زنان در تحکیم بنیاد خانواده یک‌سری ساختارها را فراهم کنیم و شرایطی را فراهم کنیم که در دانشگاه استادان دانشگاه با خیالی آسوده هم به بحث تدریس و هم آن دانش و بینشی که دارند به نسل جوان منتقل کنند و هم با خیالی آسوده به بحث خانواده بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: مباحث حقوقی و قانونی و مباحثی که کمک می‌کند به ارتقاء جایگاه خانواده به عنوان یک مادر، یک زن و چه نقشی می‌تواند در خانواده داشته باشد و برنامه‌هایی که برای تحکیم بنیاد خانوداه می‌تواند کمک کند که باید یک توجه بیشتری شود.

در ادامه این جلسه، اعضاء به بیان دیدگاه‎ها، مشکلات و مسائل بانوان دانشگاه پرداختند.