رویداد علمی

نخستین رویداد علمی مشترک دانشگاه هرمزگان و دانشگاه UMT مالزی

نخستین رویداد علمی مشترک دانشگاه هرمزگان و دانشگاه UMT مالزی با عنوان Healthy Ocean به کوشش اداره همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هرمزگان، دکتر علیرضا نفرزادگان رئیس اداره همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: برگزاری این رویداد بین‌المللی با همراهی علمی سرکارخانم دکتر مهرناز فرزین‌گهر و جناب آقای دکتر عدنان شهدادی (اعضای هیات علمی دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه)  و پژوهشگران موسسه اقیانوس‌شناسی و محیط زیست (INOS) دانشگاه UMT ممکن گردید. همچنین شایان ذکر است جناب آقای دکتر محسن صراف بیدآباد رایزن علمی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشورهای آسیای شرقی، استرالیا و نیوزیلند در این رویداد علمی شرکت داشتند.
این رویداد بین‌المللی که موضوع سلامت دریاها را مورد توجه قرار داده بود با استقبال و شرکت گسترده پژوهشگران و دانشجویان روبرو شد. ماحصل این رویداد ایجاد زمینه‌های مشترک پژوهشی است که در راستای گسترش و اعتلای همکاری‌های علمی بین المللی هر دو دانشگاه هرمزگان  و دانشگاه UMT خواهد بود.