پیام

رئیس دانشگاه هرمزگان در پیامی، 11 اردیبهشت‌ماه، روز جهانی کار و کارگر را گرامی داشته و این روز را به کارگران پرتلاش دانشگاه هرمزگان تبریک گفت.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه  هرمزگان متن پیام دکتر محمد صادقی به مناسبت روز جهانی کار و کارگر به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ارزش کارگر آنقدر والاست که پیغمبر دست او را بوسید.«مقام معظم رهبری»

روز جهانی کارگر فرصتی است برای ارج نهادن و تجلیل از خدمات ارزنده کارگران شریفی که در گوشه گوشه‌ی این آب و خاک، در راستای آبادانی میهن و توسعه و پیشرفت کشور عزیزمان، ایران اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند و نشان‌دهنده‌ی شأن والای کارگر و اهمیت کار و تلاش سازنده و همچنین جایگاه این قشر خدوم است که در عرصه‌های مختلف کار و تلاش، افتخارات عظیم و ارزشمندی را به بار رسانده و با تعهد و تلاش بی‌وقفه و شبانه‌روزی، در مسیر تعالی و پیشرفت هر چه بیشتر میهن عزیز اسلامی همت می‌گمارند.

بدین‌وسیله روز جهانی کارگر به‌عنوان روزی فرخنده و مبارک را به قشر پرتلاش و مشغول به فعالیت در دانشگاه هرمزگان، تبریک و تهنیت عرض نموده و از زحمات و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و اثرگذارآنان تشکر می‌نمایم.

روابط عمومی دانشگاه هرمزگان