پیام تسلیت

رئیس دانشگاه درگذشت ناگهانی سرکار خانم ناهید فخرایی معاون مرکز هیأت‌های امنا و ممیزه ستاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را تسلیت گفتند

«انا لله و انا الیه راجعون»

خبر ناگهانی درگذشت مرحومه مغفوره سرکار خانم فخرایی همه ما را بهت زده، غمگین، داغدار، و گریان کرد. مدیری مجرب و خبره و محبوب و فداکار که جدٱ جایگزین ندارد‌. فردی اخلاقی و با معرفت بود که به کارش عشق می ورزید و خستگی ناپذیر بود. کار راه انداز و حلال مشکلات بود. روحش شاد و با فاطمه زهرا (س) محشور باد ان شاء الله.
در غم خانواده محترمش خود را شریک می‌دانیم و برای آنها طلب صبر می‌کنیم. درود بر روح پاکش که الگویی برای کارمندان و مدیران بود و شایسته تکریم.

دکتر محمد صادقی