عضویت دکتر حمید غلامی عضو هیات علمی گروه مهندسی منابع طبیعی دانشگاه هرمزگان به عنوان Associate Editor ( دستیار سردبیر) در مجله تخصصی Aeolian Research از انتشارات الزویر برای مدت سه سال ( تا سال ۲۰۲۵).

عضویت دکتر حمید غلامی عضو هیات علمی  گروه مهندسی منابع طبیعی دانشگاه هرمزگان

مجله مذکور یکی از تخصصی ترین مجلات در زمینه فرسایش بادی و طوفان های ریزگرد می باشد و  دکتر غلامی اولین ایرانی می باشد که به عنوان دستیار سردبیر در این مجله انتخاب می شود.

طبق پایگاه سایمگو، این مجله در چارک اول (Q1) مجلات قرار می گیرد.

آدرس مجله: