مسئول جدید هیئت محبین اهل بیت (ع) دانشگاه معرفی شد

طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین موذنی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جناب آقای محمد صالح به عنوان مسئول جدید هیئت دانشجویی محبین اهل بیت (علیهم السلام) منصوب گردید. همچنین از زحمات و تلاش‌های مجدانه جناب آقای شاهین درخشان، در این مسئولیت تقدیر و قدردانی شد.

مواردی همچون تعظيم شعائر ديني، ايجاد فضاي معنوي در محيط دانشگاه، ارتقاء سطح بينش ديني و اعتقادي دانشجويان، ايجاد فضاي تعامل و هم انديشي بين گروه‌ها و تشكل‌هاي مختلف موجود در محيط دانشگاه، تقويت نقش دانشجويان در توسعه فعاليت‌هاي مذهبي، نهادينه كردن فعاليت‌هاي هيئت به عنوان يك تشكل مذهبي به عنوان اهداف هیئت در حکم ایشان اشاره گردیده است.