اولین جلسه گفتگو و هم اندیشی دانشکده علوم انسانی

در راستای افزایش همفکری و تعامل هرچه بیشتر اعضای هیات علمی دانشکده علوم انسانی اولین جلسه گفتگو محور در این دانشکده برگزار گردید.

اولین جلسه گفتگو و هم اندیشی دانشکده علوم انسانی

این جلسه دوستانه با هدف ایجاد انگیره و حس تعلق بیشتر همکاران و همچنین افزایش دانش بین رشته ای و انتقال تجربیات موثر آموزشی، پژوهشی، اجرایی و فرهنگی اعضای  هیات علمی دانشکده علوم انسانی برگزار شد و با موافقت اعضا تصمیم بر استمرار اینگونه جلسات گردید.
همچنین باتکیه بر ماهیت دانشکده علوم انسانی و نقش پررنگی که در ساختار آموزشی دانشگاه هرمزگان برعهده دارد بنا بر شروع سلسله جلسات آموزش محور درخصوص روشهای تدریس و جایگاه و منش استادان دانشگاه از زوایای مختلف علوم تربیتی، روانشناسی، جامعه شناسی، حقوقی و ... گردید.