دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری
EnAr ورود 0

دانشجو، زبان امت برای دولت

دانشجو، زبان امت برای دولت

حجت‌الاسلام والمسلمین دادسرشت، مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌های کشور در این نشست بیان داشت: جایگاه دانشجو بسیار متفاوت‌تر از آن چیزی است که امروز به طور معمول در اذهان است. در مدل حکمرانی دینی جای دانشجو متفاوت از یک آموزش بیننده و یادگیرنده است. جایگاه واسطِ حل مسئله و حلقه اتصال دولت و ملت ا‌ست. رهبر انقلاب در بالاترین مقام حکومتی کشور هویتی تعریف می‌کند برای قشری که امروزه بیشتر در کسوت یادگیرنده قرار داشته است. هویتی که وظیفه رهبر مملکت نیست بلکه وظیفه جریانهای حلقه‌های میانی مثل تشکلها و فعالان دانشجویی است. دانشجو قرار است زبان امت باشد برای دولت. پس باید چشم بینای مسئله فهم داشته باشد. چیزی که در کشورمان کمبودش را حس می‌کنیم.

وی افزود: مسئول این مملکت نیاز به گروه‌های اندیشه‌ورزی دارد که چشمان رصدگر مسائل را داشته باشند و این وظیفه جریان‌های حلقه‌های میانی است. اگر بخواهد مثل عوام فکر کنند مسئله حل نمی‌شود. باید تکنیک حل مسئله بلد باشد و توانمند باشد. نیاز به ذهن خلاق جوان است که ایده بدهد و برای اجرا به مسئول کمک کند. آنچه که رهبر انقلاب اشاره کرده‌اند، شانه خالی کردن مسئولین از وظایف نیست بلکه مساعدت مسئولان در کارهایشان است. این نیروی جوان خوش‌فکر خلاق فقط در دانشگاه پیدا می‌شود. شأن دانشجو این است که چشم بینای مسائل باشد، ایده‌پرداز باشد و حامی مسئول برای ایجاد تحول باشد.

مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌ها در پایان ضمن ابراز خرسندی از حضور در اولین افتتاحیه حامیم 4 در کشور، تأکید کرد: از لحاظ فکری باید قدرت داشته باشید که مسائل، شما را گم نکند و رهزن نشود؛ پس باید مبانی فکری خود را تقویت کنید. باید برای ارتقا شخصیت خود در جامعه کار کنید. حامیم دوره‌ای افزون بر دانشگاه است که به دانشجو برای رسیدن به رسالت خطیر خود کمک می‌دهد.

 
2
بازدید امروز: 7    بازدید کل: 197
captcha