انتصاب ﺩﮐﺘﺮ محمد امیری به سمت سرپرست امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ هرمزگان

دکتر صادقی در این حکم خطاب به  دکتر امیری آورده است؛
ﻧﻈﺮ ﺑﻪ ﺗﻌﻬﺪ ﻭ ﺗﺠﺎﺭﺏ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪ ﺟﻨﺎﺑﻌﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﺍﯾﻦ ﺍﺑﻼﻍ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ1401/08/14 ﺑﻪ ﺳﻤﺖ" ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﺍﻣﻮﺭ ﻓﻨﯽ ﻭ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﺑﺮ ﻃﺮﺡ ﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺍﻧﯽ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ" ﻣﻨﺼﻮﺏ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﯾﺪ.
ﺍﻣﯿﺪ ﺍﺳﺖ ﺑﺎ ﺍﺗﮑﺎﻝ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺳﺒﺤﺎﻥ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﯽ ﻣﻌﺎﻭﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﻃﺮﺡ ﻭ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﻫﯿﺎﺕ ﻋﻠﻤﯽ ﻭ ﮐﺎﺭﮐﻨﺎﻥ ﺁﻥ ﻭﺍﺣﺪ ﺩﺭ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﻭﻇﺎﯾﻒ ﻣﺤﻮﻟﻪ ﻭ ﭘﯿﺸﺒﺮﺩ ﺍﻫﺪﺍﻑ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻣﻮﻓﻖ ﻭ ﻣﻮﯾﺪ ﺑﺎﺷﯿﺪ.
رئیس دانشگاه هرمزگان، همچنین در نامه ای جداگانه از خدمات و تلاش های دکتر  نصیری قدردانی کرد.