ثبت‌نام نوبت اول کنکور سراسری 1402 تا ۱۴ آبان ماه

دکتر مصطفی ظهیری نیا، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی با اعلام شروع ثبت نام در نوبت اول کنکور سراسری گفت: داوطلبان کنکور سراسری می‌توانند برای شرکت در نوبت اول آزمون ۱۴۰۲ ثبت نام کنند، مهلت ثبت نام نیز تا ۱۴ آبان ماه است.

وی افزود: پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ از طریق دوبار برگزاری کنکور صورت می‌گیرد که نوبت اول در روزهای ۲۹ و ۳۰ دی ماه ۱۴۰۱ و نوبت دوم در روزهای ۱۴ و ۱۵ تیرماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

ظهیری نیا ادامه داد: سیستم جامع آزمون سراسری راه اندازی شده و هر داوطلب دارای یک صفحه اختصاصی است که اطلاعات آزمون های خود را بر اساس کد ملی در آن ثبت می کند.

به گفته وی، پذیرش دانشجویان در مهرماه ۱۴۰۲ انجام می‌شود و نمرات آزمون های دی ماه و تیرماه برای دو سال اعتبار دارد.