ثبت نام بیست و پنجمین طرح ازدواج دانشجویی

بیست و پنجمین طرح ازدواج دانشجویی در قالب طرح &quot:همسفر تا بهشت&quot: و با شعار ازدواج به‌هنگام، آگاهانه، آسان و پایدار در دانشگاه‌های سراسر کشور آغاز شد.

ثبت نام بیست و پنجمین طرح ازدواج دانشجویی

بیست و پنجمین طرح ازدواج دانشجویی در قالب طرح "همسفر تا بهشت" و با شعار ازدواج به‌هنگام، آگاهانه، آسان و پایدار در دانشگاه‌های سراسر کشور آغاز شد.

بیست و پنجمین طرح ازدواج دانشجویی در قالب طرح "همسفر تا بهشت" و با شعار ازدواج به‌هنگام، آگاهانه، آسان و پایدار در دانشگاه‌های سراسر کشور آغاز شد و به مدت 3 شب و 4 روز در مشهد مقدس برگزار می‌گردد.

علاقه مندان می‌توانند در صورت دارا بودن شرایط زیر در سامانه ازدواج
دانشجویی به لینک ذلیل مراجعه و ثبت نام نمایند.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به دفتر نهاد رهبری در دانشگاه واقع در طبقه دوم ساختمان دانش مراجعه و یا با شماره 33711012-076 تماس حاصل نمایید

ezdevaj.nahad.ir