کتابخانه مرکزی

اهدای کتاب، اهدای دانایی

آغاز طرح اهدای کتاب، اهدای دانایی در کتابخانه مرکزی دانشگاه هرمزگان به پیشنهاد شورای صنفی و رفاهی دانشجویان

دکتر لیلا جعفری سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه هرمزگان با اشاره به آغاز طرح اهدای کتاب‌های عمومی و درسی بلااستفاده و مازاد اساتید و دانشجویان به کتابخانه مرکزی دانشگاه بیان نمود: این طرح اقدامی مؤثر برای احیاء و تقویت سنت حسنه وقف کتاب و هدیه دادن آن به کتابخانه و سایر دانشجویان به‌عنوان یک فعالیت فرهنگی می‌باشد.
وی افزود: این طرح با اهدای ۲۰ جلد کتاب از سوی دانشجوی رشته مدیریت امور گمرکی؛ جناب آقای کیانوش رضایی آغاز شد و تا پایان امتحانات ادامه می‌یابد. دکتر جعفری از اساتید و دانشجویان علاقه‌مند به شرکت از این طرح دعوت نمود برای اهدا کتاب از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷.۳۰ تا ۱۷ به کتابخانه مرکزی مراجعه نمایید.
شایان‌ذکر است: این طرح به پیشنهاد دبیر کل شورای صنفی و رفاهی دانشجویان دانشگاه هرمزگان جناب آقای محمدحسین دانایی فر برگزار می‌گردد.