نهاد رهبری

جلسه مشترک دانشگاه و ستاد اقامه نماز استان هرمزگان

جلسه مشترک دانشگاه هرمزگان و ستاد اقامه نماز استان هرمزگان برگزار شد.

دکتر ظهیری نیا، در این نشست ضمن تاکید بر اهمیت اقامه نماز و آموزش و تبلیغ این فریضه مهم الهی گفت: موضوع آموزش نماز باید با خلاقیت همراه باشد؛ لذا شایسته است ستاد اقامه نماز استان از اساتید مجرب در جهت آموزش و دعوت دانشجویان به نماز استفاده کند.

سرپرست دانشگاه هرمزگان ضمن بیان اهمیت و برکات نماز در زندگی مادی و معنوی انسان، فقر معنوی و بی توجهی به نماز را زمینه ساز مشکلات روحی روانی در جامعه دانست و بر پیوست نماز در تمامی برنامه‌ها و پروژه‌های دانشگاه تاکید کرد.

در ادامه این نشست حجت الاسلام و المسلمین اعتمادی به تشریح برنامه‌های فرهنگی و آموزشی ابلاغی از سوی ستاد مرکز پرداخت و گفت: در سه ماه سوم سال و با شروع فصل بازگشایی مدارس، ستاد اقامه نماز برنامه‌های ویژه‌ای برای دانشجویان، دانش آموزان، حتی اولیای آنان پیش بینی کرده که به کمک سایر دستگاه‌ها این برنامه‌ها عملیاتی خواهد شد.

وی ادامه داد: نشست‌های دانش آموزی، نشست‌های خانواده، طرح ملی درست خوانی نماز، میزگردهای تخصصی، کرسی‌های آزاد اندیشی و دوره‌های آموزشی از جمله این برنامه‌هاست.

در ادامه هر یک از اعضای شورا نظرات خود را پیرامون موضوعات مطرح شده ارائه کردند.