نهاد رهبری

ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه هرمزگان برگزار شد

ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه هرمزگان با محوریت «اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی با تکیه بر اقتصاد مقاومتی» برگزار شد.

به همت دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه هرمزگان و با توجه به اهمیت نقش دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال، دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه با محوریت «اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی با تکیه بر اقتصاد مقاومتی» 31 خرداد و یکم تیرماه 1402 با حضور قریب به 50 نفر از اساتید گروه‌های علمی مختلف این دانشگاه برگزار گردید.

نقش علوم اسلامی در اقتصاد، سیاست‌گذاری مهار تورم و رشد تولید در اقتصاد مقاومتی، نقش فرهنگ دینی در کارآفرینی و تولید و بررسی عملکرد دولت‌ها در مواجهه با معضلات کلان اقتصادی از مورد بحث در این دوره بود. اساتید حاضر نیز به بیان نظرات و دیدگاه‌ها و ارائه راهکارهای تخصصی حول این موضوعات پرداختند.

بهره مندی از ظرفیت اعضای هیات علمی و اساتید مجرب دانشگاه هرمزگان از نکات قابل توجه و مثبت مدرسین این دوره به شمار می‌رفت.