نهاد رهبری

کارگاه سواد رسانه ای؛ بازنمایی رسانه ای و جنگ نرم برگزار شد

کارگاه "سواد رسانه ای؛ بازنمایی رسانه ای و جنگ نرم" با حضور جمعی از اساتید دانشگاه هرمزگان برگزار گردید.

کارگاه "سواد رسانه ای؛ بازنمایی رسانه ای و جنگ نرم" صبح پنجشنبه 19 آبان‌ماه با سخنان دکتر محمد کمالی باغستانی، دکتری تخصصی فرهنگ و ارتباطات و حضور جمعی از اساتید دانشگاه هرمزگان با همت دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه و همکاری مرکز آموزش‌های آزاد و مجازی برگزار گردید.

در این کارگاه که با محوریت تحلیل رسانه‌ای شبکه‌های بیگانه فارسی زبان در رخدادهای اخیر برگزار گردیده بود، ضمن تاکید بر لزوم کسب سواد رسانه‌ای به شناخت انواع رسانه و تفکیک آن‌ها اشاره شد.

دکتر محمد کمالی ضمن تشریح ترفندهای رسانه‌های معاند برای اقناع مخاطب و باورپذیری خبرهای شایعه و اغراق‌آمیز، بررسی هر چه دقیق‌تر محتواهای تولید شده توسط رسانه‌های بیگانه را ضروری دانستند.