نهاد رهبری

تمدید مهلت شرکت در جشنواره صحیفه سجادیه

مهلت ارسال آثار در ششمین جشنواره صحیفه سجادیه دانشگاهیان سراسر کشور تا 15 بهمن 1401 تمدید شد.

با توجه به حضور دانشجویان ورودی بهمن و درخواست برخی مسئولین دانشگاهی به منظور بهره‌مندی حداکثری جامعه دانشگاهیان، مهلت ارسال آثار به این رویداد تا نیمه بهمن‌ماه سال جاری تمدید شد.

کلیه دانشجویان، استادان، کارکنان و خانواده‌های محترم این قشر می‌توانند پس از ثبت نام در سایت جشنواره به نشانی sahife.nahad.ir، آثار تولیدی خود را در قالب‌های ادبی-هنری، هنرهای دیجیتال، آموزشی و پژوهشی در این سایت بارگذاری و از سایر امتیازهای این جشنواره مطلع و بهره‌مند گردند.

داوری آثار ارسالی به جشنواره در دو بخش صورت می‌پذیرد و از برگزیدگان هر استان 7 اسفند 1401 در آیین اختتامیه استانی تقدیر و تشکر به عمل خواهد آمد. آثار برتر هر استان نیز برای داوری نهایی به دبیرخانه مرکزی ششمین جشنواره صحیفه سجادیه ارسال خواهند شد.

حسن ختام ششمین جشنواره صحیفه سجادیه دانشگاهیان سراسر کشور، در مراسم اختتامیه کشوری همراه با معرفی و تقدیر از آثار برتر فرخوان و ویژه برنامه‌های دیگر ، در  سوم خردادماه 1402 برگزار می‌گردد.