نهاد رهبری

ثبت نام بیست و پنجمین طرح ازدواج دانشجویی آغاز شد

بیست و پنجمین طرح ازدواج دانشجویی در قالب طرح "همسفر تا بهشت" و با شعار ازدواج به‌هنگام، آگاهانه، آسان و پایدار در دانشگاه‌های سراسر کشور آغاز شد.

بیست و پنجمین طرح ازدواج دانشجویی در قالب طرح "همسفر تا بهشت" و با شعار ازدواج به‌هنگام، آگاهانه، آسان و پایدار در دانشگاه‌های سراسر کشور آغاز شد و به مدت 3 شب و 4 روز در مشهد مقدس برگزار می‌گردد.

علاقه مندان می‌توانند در صورت دارا بودن شرایط زیر در سامانه ازدواج دانشجویی به نشانی ezdevaj.nahad.ir ثبت نام نمایند.

شرایط ثبت نام در این طرح به شرح ذیل است:

-زوجینی که حداقل یک نفر از آن‌ها دانشجو بوده و تاریخ رسمی عقد آنان در فاصله زمانی  1 فروردین ۱۴۰۰ الی ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ باشد، مجوز ثبت‌نام خواهند داشت.

-ملاک شرکت در طرح ملی «همسفرتابهشت» دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در تاریخ رسمی عقد می‌باشد. (نه دانشجو بودن در زمان ثبت‌نام)

-در مواردی که هر دو نفر زوجین، دانشجو باشند، لازم است فقط یک از آن‌ها به عنوان داوطلب اصلی در سامانه ثبت ‏نام نماید.

-به منظور قطعی‌شدن ثبت‌نام، زوجین دانشجو می‏ بایست حداکثر تا دو هفته پس از ثبت‌نام ‌اولیه در  سامانه، گام‌های بعدی تا نهایی‌شدن ثبت‌نام و انتخاب کاروان را طی نموده و تایید نهایی را  از سامانه اخذ نمایند.

-کلیه ‌هزینه‌های اسکان، پذیرایی و برنامه‌های فرهنگی آموزشی در مشهد مقدس به عهده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواهد بود. (هزینه‌های رفت وآمد به مشهدمقدس و بالعکس به عهده زوجین می‌باشد)

-متاسفانه امکان شرکت جاماندگان دوره‌های گذشته به هیچ عنوان  میسر نیست. بر این اساس از تماس‌غیرضروری با ستاد ازدواج دانشجویی پرهیز فرمایید.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به دفتر نهاد رهبری در دانشگاه واقع در طبقه دوم ساختمان دانش مراجعه و یا با شماره 33711012-076 تماس حاصل نمایید.

علاقه شدید برا رفتن مشهد مقدس با فرزندم
محدثه دلشادی 1401/08/19 4:47:01 PM
باسلام و خداقوت خدمت همه ی زحمت کشان این دوره های مفید
فاطمه رضایی 1401/08/19 5:10:25 PM
ممنونم بابت این فرصت
سمیه 1401/08/19 7:41:51 PM
سلام من خانم جمشیدی هستم من و همسرم
مشهد نرفتیم میخواییم بریم از طریق ازدواج دانشجویی

مجتبی سالاری 1401/08/21 1:37:24 PM

سلام و عرض ادب

در صورتی که شرایط فوق را دارید، می‌توانید در سامانه https://ezdevaj.nahad.ir ثبت نام کنید.

فریبا فرد 1401/08/21 10:15:20 PM
سلام وقت بخیر تاریخ عقد ما ۱۴۰۱/۰۸/۱۱ هست آیا میتونیم استفاده کنیم

مجتبی سالاری 1401/08/22 1:58:04 PM

سلام و عرض ادب

شما برای سال آینده باید ثبت نام کنید؛ اگر تا سال بعد فارغ التحصیل هستید، موردی ندارد.