نهاد رهبری

آغاز ثبت نام طرح دردانه در دانشگاه‌های سراسر کشور

نخستین طرح ملی ایران جوان با هدف تکریم زوج‌های دانشجوی دارای فرزند برگزار می‌شود.

نخستین طرح ملی ایران جوان با هدف تکریم زوج‌های دانشجوی دارای فرزند با عنوان «دردانه» توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و بنیاد 15 خرداد اجرا می‌شود.

در این طرح که ویژه زوج‌های دانشجوی دارای فرزند متولد 1401 است، هدایا و تسهیلاتی از جمله وام قرض الحسنه 15 میلیون تومانی، سپرده پس انداز 2 میلیون تومانی به نام فرزند، هدیه یک میلیون تومانی به مادر و بسته لبخند مادری به دانشجویان نیازمند، به ثبت نام کنندگان واجد شرایط اهدا می‌شود.

لازم به ذکر است، اهدای هدایا و تسهیلات در هر استان با برگزاری «همایش دردانه» انجام می‌شود و اطلاع رسانی آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

متقاضیان محترم می‌توانند با مراجعه به سایت ezdevaj.nahad.ir در این طرح ثبت نام و از آخرین اطلاعیه‌ها مطلع گردند.