مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی مجتمع آموزش عالی میناب

En ورود

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی

برگزاری مسابقات درون خوابگاهی در خوابگاه پسرانه مجتمع آموزش عالی میناب

با همت مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی و همکاری مدیریت فرهنگی_اجتماعی و دانشجویی مجتمع آموزش عالی میناب؛ بمناسبت هفته خوابگاههای دانشجویی، با هدف مهارت های زندگی گروهی، ورزش_نشاط و سلامت جسم و روان؛ مسابقات درون خوابگاهی برگزار نمودند.

برگزاری مسابقات درون خوابگاهی در خوابگاه پسرانه مجتمع آموزش عالی میناب

🗓طبق زمانبندی یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه با حضور پر شور دانشجویان خوابگاه پسرانه با مسابقات تنیس روی میز و طناب کشی برگزار شد. همچنین دانشجویان نمونه خوابگاهی انتخاب شد و به رسم یاد بود به برندگان و دانشجویان نمونه جوایز اهدا گردید.

دانشجویان نمونه خوابگاهی: محمد رضا ترکی زاده، محمد حسین ملایی برجهری، امیر حسین پور شمس و  فرزان کلانتری

برنده تیم طناب کشی: اتاق 103

برندگان تیم تنیس: علی اورنگ نفر اول و مهدی موسایی نفر دوم