اولین المپیاد بازی های ساحلی دانشگاهی
 
En ورود

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم:

دانشگاه هرمزگان می‌تواند میزبان المپیادهای ورزشی بزرگتری باشد؛ حمایت وزارت علوم از دانشگاه هرمزگان برای تکمیل امکانات ورزش ساحلی ادامه دارد

دانشگاه هرمزگان می‌تواند میزبان المپیادهای ورزشی بزرگتری باشد؛ حمایت وزارت علوم از دانشگاه هرمزگان برای تکمیل امکانات ورزش ساحلی ادامه دارد

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در حاشیه افتتاحیه اولین المپیاد ورزش‌های ساحلی که به میزبانی دانشگاه هرمزگان در حال برگزاری است،گفت: دانشگاه هرمزگان این ظرفیت و پتانسیل را دارد که میزبان المپیادهای بزرگتری باشد.

"ابراهیم علی‌دوست" با بیان اینکه تنوع بخشی به رویداد‌های ورزشی از سیاست‌های تربیت بدنی وزارت علوم است، افزود: ضمن برگزاری المپیادهایی که از گذشته وجود داشت مانند المپیاد قهرمانی و المپیاد همگانی، تلاش شد یک سری رویدادها را برای اولین بار تعریف کنیم. در همین راستا در تابستان ۱۴۰۱ اولین المپیاد دانشجویان بین الملل و پس از یازده سال سومین دوره المپیاد شاهد و ایثارگر را برگزار کردیم.

وی با اشاره به اینکه در ادامه این سیاست‌ها، اولین المپیاد ورزش‌های ساحلی نیز برگزار شد، اظهار کرد: از بین دانشگاه‌های میزبان، دانشگاه هرمزگان به دلیل شرایط اقلیمی و ساحلی انتخاب شد.

علیدوست گفت: حدود ۲۲ دانشگاه از سراسر کشور در این مسابقات شرکت کردند. مسابقات در دو بخش دختران-پسران و در پنج رشته ورزشی والیبال و فوتبال ساحلی، کشتی برای پسران و دوگانه برای دختران در حال برگزاری است.

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در پاسخ به این سوال که ظرفیت دانشگاه هرمزگان در زمینه ورزش‌های ساحلی را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: قبل از همه المپیادها، امکانات دانشگاه‌هایی که تقاضای میزبانی می‌دهند، بررسی می‌شود؛ دانشگاه هرمزگان را در سفری که قبل از المپیاد انجام شد به عنوان دانشگاه میزبان انتخاب کردیم. این دانشگاه فراتر از المپیاد ساحلی، می‌تواند میزبان المپیادهای بزرگتر هم باشد.

وی افزود: سیاست وزارت علوم این است که دانشگاه‌ها با میزبانی رویدادهای کوچکتر سنجیده و سپس میزبانی المپیادهای بزرگتر را برعهده گیرند.

علی دوست درباره آمادگی تیم‌ها در المپیاد ورزش‌های ساحلی گفت: یکی از مشکلات ما در سال ۱۴۰۱ این بود که پس از دوره کرونا، یک رخوتی در ورزش دانشگاهی ایجاد شد؛ به این علت که اساسا فعالیت دانشگاه‌ها مجازی بود و دانشجویان حضور نداشتند. از همین رو شروع فعالیت‌های ورزشی خیلی سخت انجام شد و بسیاری از دانشجویان آماده نبودند.

وی اظهار کرد: اکثر دانشگاه‌ها بودجه ورزشی‌شان به دلیل نزدیکی به اواخر سال تمام شده بود و بودجه‌ای برای حضور در مسابقات نداشتند؛ با حمایت روسای دانشگاه‌ها و برنامه ریزی که از سوی اداره کل شد سعی کردیم حمایت مالی صورت گیرد اما آنطور که باید و شاید دانشگاه‌ها حضور پیدا نکردند و مسئله مالی دلیل اصلی آن بود.

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در بخش دیگری افزود: ورزش‌های ساحلی یکی از حوزه‌هایی است که ما جدیدا شروع کردیم. بسیاری از دانشگاه‌ها زیرساخت مطلوبی در این بخش ندارند. اساسا اصرار ما به برگزاری این المپیاد این بود که پیاممان را به دانشگاه‌ها بدهیم.یکی از سیاست‌های اداره کل تربیت بدنی حمایت از راه‌اندازی و احداث زمین‌های ساحلی در همه دانشگاه‌ها است.

علی دوست با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ پنج دانشگاه را در این زمینه حمایت کردیم، عنوان کرد: در برنامه‌های آتی نیز بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ و در مرحله بعد متوسط این امکانات برایشان ایجاد می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که وزارت علوم برای بهبود و تجهیز امکانات دانشگاه هرمزگان در زمینه ورزش‌های ساحلی حمایتی خواهد داشت، گفت: دانشگاه هرمزگان در حال حاضر یک زمین ساحلی دارد که به خاطر شرایط کرونا بلا استفاده شده بود. از همین رو بودجه‌ای برای احیای زمین دانشگاه هرمزگان اختصاص یافت و در اولین فرصت این زمین احیا خواهد شد. در آینده نیز رشته‌ها و حوزه‌های دیگر حمایت خواهند شد.

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در پایام گفت: از دانشگاه هرمزگان بابت پذیرش میزبانی تشکر و قدردانی می‌کنم.

بازدید امروز: 1    بازدید کل: 1078