:سلام بر او، روزی که برای رضای خدا و یاری دین خدا قیام کرد و سلام بر او روزی که در رکاب حضرت صاحب الزمان رجعت نماید.

يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلَىٰ رَبِّكِ رَاضِيَةً مَّرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبَادِي وَادْخُلِي جَنَّتِي
🏴 ایام رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و تمدن نوین اسلامی در جهان را خدمت همه دوستداران و شیفتگانش تسلیت عرض می نمایم.
هم عصر بودن با بزرگمردی چون امام خمینی نعمتی است که ما هرگز نمی‌توانیم شکرش را ادا کنیم. شاید هیچ یادی از امام راحل در این روزها بهتر از این نباشد که این توصیه حضرت امام را که در آخرین لحظات به حلقه نزدیکانشان بیان فرموده بودند و عصاره وصیت نامه ایشان نیز می باشد، درک کرده و سر لوحه مشی خود قرار دهیم که «اشداء علی الکفار رحماء بینهم».
«سلام بر او، روزی که برای رضای خدا و یاری دین خدا قیام کرد و سلام بر او روزی که در رکاب حضرت صاحب الزمان رجعت نماید.»