رئیس دانشگاه در پیامی روز حسابدار را تبریک گفت

رئیس دانشگاه در پیامی روز حسابدار را تبریک گفت/ رئیس دانشگاه، در پیامی فرارسیدن پانزدهم آذرماه "روز حسابدار" را به تمامی همکاران فعال در این حوزه در دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام دکتر صادقی به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

روز حسابدار یادآور نقش بی بدیل حسابداران در عرصه های مختلف اقتصادی و مالی جامعه است.

حسابداری در حوزه دانشگاه با توجه به پیچیدگی‌های این عرصه، یکی از مشاغل مهم و بسیار حساس بوده و حسابدار باید با مدیریت صحیح و شفاف‌سازی در کار خود موجبات تقویت بنیه مالی سازمان و شفاف سازی فرآیندهای مالی و نیز فراهم آوری اطلاعات صحیح جهت تصمیم‌گیری‌های اثربخش را فراهم نماید.

پانزدهم آذرماه به‌ عنوان روز حسـابدار بهانه‌ای است تا خدمات ارزشمند همکاران شاغل در این عرصه را ارج نهاده و از تلاش های صادقانه این عزیزان در پیشبرد اهداف دانشگاه  تقدیر گردد.

اینجانب روز و هفته حسابدار را به همه همکاران این حرفه در تمامی واحدهای دانشگاه تبریک عرض نموده و از زحمات یکایک ایشان تقدیر و تشکر می نمایم.