چاپ        ارسال به دوست

موفقیت دانشجوی کارشناسی ارشد در چاپ مقاله در مجلات Q1 با ضریب تاثیر 4/2

مقاله سرکار خانم زهرا دادشاهی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی  تحت راهنمایی و نظارت دکتر همایی، در مجله معتبر food chemistry با impact factor:4/2 و درجه Q1 به چاپ رسید. این مقاله درباره خالص سازی و جداسازی یک آنزیم پروتئاز ترموفیل از میگوی پنائوس وانامی است که دارای کاربرد در صنایع غذایی و شوینده ها می باشد. حوزه پژوهش ضمن تبریک این موفقیت به سرکار خانم دادشاهی و دکتر همایی، توفیق روزافزون همکاران و دانشجویان را آرزو می نماید.

                                                                  حوزه پژوهشی دانشگاه

مقاله مذکور از لینک زیر در دسترس می باشد:

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814616301030


٠٩:١٩ - 1395/08/24    /    شماره : ٦٢٦    /    تعداد نمایش : ١١٩٨



خروج